نمونه صورتجلسه کاهش سرمایه و خروج شریک از شرکت با مسئولیت محدود ( تضامنی ، نسبی )

4.7/5 - (4 امتیاز)

دانلود رایگان نمونه صورتجلسه کاهش سرمایه و خروج شریک از شرکت با مسئولیت محدود ( تضامنی ، نسبی )

بسمه تعالی

 

نام شرکت………………………………………   شماره ثبت……………………   و شناسه ملی ………………………. سرمایه ثبت شده ……………………….   ریال در تاریخ ……………………………..  .ساعت ……………………….  مجمع عمومی فوق العاده شرکت با حضور کلیه شرکاء / اکثریت شرکاء در محل شرکت تشکیل و نسبت به کاهش سرمایه و خروج شریک اتخاذ تصمیم شد.

 

  نام شرکاء                             میزان سهم الشرکه

1ـ خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه

2ـ خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه

3ـ خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه

4ـ خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه

 

پس از تبادل نظر در خصوص دستور جلسه :

  • خانم / آقای ………………………………………… به شماره ملی …………………… با دریافت …………………………….. ریال سهم الشرکه خود از صندوق شرکت از شرکت خارج و دیگر هیچ گونه حق و سمتی ندارد.
  • خانم / آقای …………………………………………. به شماره ملی ……………………… با دریافت …………………………….. ریال سهم الشرکه خود از صندوق شرکت از شرکت خارج و دیگر هیچ گونه حق و سمتی ندارد.

در نتیجه سرمایه  از ……………………………………. ریال به …………………………………. ریال کاهش یافت و  ماده…………. اساسنامه به نحو مذکور اصلاح می گردد.

به خانم / آقای …………………………………………. احدی از شرکاء یا وکیل رسمی شرکت وکالت داده می شود که ضمن مراجعه به اداره ثبت شرکتها نسبت به ثبت صورتجلسه و پرداخت حق الثبت وامضاء ذیل دفاتر ثبت اقدام نماید.

  • خانم / آقای ………………………………. امضاء
  • خانم / آقای ………………………………. امضاء
  • خانم / آقای ………………………………. امضاء

 

تذکرات :

1-کلیه صورتجلسات می بایست روی سربرگ شخصیت حقوقی مربوطه پس از امضاء اشخاص ذی سمت و با مهر آن شخصیت حقوقی تهیه و ارسال گردد.

2ـ اشخاصی که با دریافت سهم الشرکه خود از شرکت خارج می شوند بایستی ذیل  صورتجلسه را امضاء نمایند و در وقت مقرر با در دست داشتن شناسنامه یا اسناد معتبر که هویت وی را مشخص نماید در اداره ثبت شرکتها حاضر شده و شخصاً یا توسط وکیل رسمی خود (با ارائه وکالت نامه رسمی) ذیل دفاتر ثبت را امضاء نمایند.

3ـ در صورتیکه جلسه با اکثریت شرکاء تشکیل شده باشد  رعایت دعوت شرکاء و فق اساسنامه شرکت یا قانون تجارت با ارائه مستندات الزامی است.

4ـ شرکاء اصالتاً یا وکالتاً یا ولایتاً نام خود را همراه با ذکر سمت ومیزان سهم الشرکه در صورتجلسه نوشته و امضاء نمایند و در صورتی که وکالتاً امضاء می نمایند ارائه وکالت نامه رسمی (اصل رونوشت برابر اصل شده ) الزامی است.

5ـ در صورتیکه تعداد شرکاءاز  12 نفر بیشتر باشد انتخاب هیأت نظار مرکب از سه نفرالزامی و درابتدا صورتجلسه نام اعضای هیأت نظار نوشته شود و  ذیل  صورتجلسه را امضاء نمایند.

6ـ تمام شرکاء ذیل تمام صفحات صورتجلسه را امضاء نمایند

7ـ صورتجلسه درسه نسخه تهیه و تمام آنها امضاء و یک نسخه از آن ظرف مدت سه روز پس از پذیرش نهایی در سامانه از طریق پست به اداره ثبت شرکتها ارسال و سپس بارکدپستی در سیستم درج گردد.

نظر

  • هنوز نظری ندارید.
  • افزودن دیدگاه